Om oss

På denna sida kommer du att kunna läsa generell information gällande Flamencomusik, dansen och vad det innebär för musiken med en gitarr. Vad är det egentligen Flamencomusiken står för, vad har den för rötter och varför har detta blivit så stort i Sverige och i övriga världen? För dig som inte tröttnar och helt saknar intresset av denna dans och musik, kommer du att kunna läsa vidare och skapa dig en ny uppfattning gällande Flamenco. Det kan även vara så att, vår generella information till trots, du lär dig något helt nytt när du läser det som skrivs på denna hemsida.

Hur som helst är det nog så att du som saknar intresse för Flamenco och allt vad det innebär kan sluta läsa redan nu. Detta är definitivt ingen sida för dig. Kanske stannar du i alla fall för att du inte gillar att bli sorterad i ett fack. Gör du det kan du få en härlig resa med oss genom Flamencons historia till allt det som har med Flamenco att göra idag. Biljetten är gratis och tag plats för nu går tåget. Det blir en resa av information om festligheter, hur du kan lära dig spela och dansa Flamenco som kan ta dig och dina intressen till nya höjder.

Vi som skrivit de texter som finns på denna sida är en grupp människor som har ett stort intresse för just Flamenco och allt som omger denna historiska och magiska musik och dans. Du kommer dock inte bara att få texter skrivna av oss, utan på denna sida hittar du både artiklar skrivna av oss och de som gjorts som inlägg av våra läsare. Ta för dig och ta del av allt det du hittar hos oss. Vi har tänkt på att skriva och berätta på ett så enkelt och lättläst sätt som möjligt.