De galnaste festivalerna med Flamencomusik i Sverige

När det gäller Flamencomusik så är egentligen inget av detta något som är galet, utan här syftar vi istället på de bästa Flamencofestivalerna i Sverige. Nu är det faktiskt inte så mycket som finns att hänga i julgranen gällande just festivaler inom denna musikgenre. Här får de som är intresserade av dessa festivaler i stort sett nöja sig med Nordic Flamenco Festival som går av stapeln på stallet i Stockholm varje år. I stort finns det inte mycket mera att välja på i Flamenco-Dancingdagsläget, utom några mycket små tillställningar som inte ens är arrangerade för att ha någon kontinuitet.

I takt med att Flamencon blir populärare i Sverige och breder ut sig över landet får vi dock hoppas att detta bara kommer att kvarstå under en kort tid och att det sedan precis som med alla karnevaler blossar upp massor av trevliga festivaler med Flamencomusik och den trevliga dansen detta medför. På liknande sätt brukar det vara med alla de olika saker som blir populära i samhället då det alltid kommer att finnas någon som ser det kommersiella i sammanhanget. När det gäller detta är det egentligen enbart positivt för alla som gillar Flamenco. Här kommer de att få betala en slant, men de får då utöva sitt stora intresse vilket gör allt mycket roligare.

För dig som redan nu vill uppleva detta får du ge dig ut i Europa och söka med ljus och lykta efter dessa festivaler. Här kommer du att finna någon i Tyskland, ett par i England och i stort sett resten i Spanien. Vad gör dock det för dig som vill ha det riktigt roligt? Här kommer det aldrig att bli fel att åka till Spanien och samtidigt som du har roligt slipa dina färdigheter på dansen eller gitarren tillsammans med de som verkligen vet hur detta går till.